Hvor mye koster Digifinans

Juster skyveknappene for å se hvordan lånebeløp, løpetid og renten påvirker månedskostnaden.

10 000 kr
12 mån
5 %
Kostnader
 • Rentekostnad 0,00 kr
 • Gebyrer 0,00 kr
 • Totalkostnad 0,00 kr
 • Månedlig kostnad 0,00 kr
Lånet koster totalt 0,00 kr etter et rentefradrag på 0,00 kr. I løpet av 0 måneder betyr det at månedskostnaden blir 0,00 kr.
Eksempelet over er kun ment som en demonstrasjon av lånekostnadene hos Digifinans og må ikke oppfattes som et tilbud. Det er alltid vilkårene som presenteres på utlånerens hjemmeside som gjelder.

Hvor bra er Digifinans sammenlignet med konkurrentene?

Kostnader
Bra Digifinans tilbyr renter i størrelsesorden 5,20 - 30,00 % Et lån på 25.000 kroner i 1 pr koster minst 1 300 kr
Antall banker
Bra Digifinans er en lånemegler og tilbyr ikke lån selv. Du kan få lånetilbud fra inntil 17 banker ved å sende én søknad til Digifinans.
Brukervurdering
Ikke bra Karakteren er basert på 0 vurderinger fra kunder av Digifinans. Den gjennomsnittlige karakteren er 0,00 av 5.
Kundeservice
God Denne er basert på tilgjengeligheten på kundeservice. Digifinans har åpent 5 dager i uken.
Samlekarakter
Bra Dette er en summering av alle vurderingene over.

Fordeler

 • Kan gi deg vesentlig billigere lån.
 • Samarbeider med 16 banker.
 • Aksepterer medlåntaker.

Ulemper

 • Låneutbetalingen kan ta litt lenger tid.

Om Digifinans

DigiFinans er en finsk lånemegler som hjelper deg med å skaffe et billig lån. Selskapet gjør dette ved å invitere opptil 16 banker til en anbudskonkurranse. Banken som har det beste tilbudet vinner. Dette er vanligvis banken som er villig til å gi deg den laveste renten på lånet.

En fordel med å bruke DigiFinans er at du slipper å skrive 16 ulike søknader. Det holder med at du fyller ut et søknadsskjema, det du finner på selskapets nettsider. Søknaden din deles ut til bankene som er med i konkurransen. Skal du fylle ut 16 lånesøknader på egenhånd, må du regne med å holde på i noen timer. Ettersom det bare er ett skjema å fylle ut, er jobben gjort i løpet av 10–20 minutter.

Det kan ta 1–3 dager fra at bankene mottar en kopi av søknaden til at du får svar. Har du en grei økonomi, er det ikke uvanlig at du får en lang rekke lånetilbud i retur. Alt du trenger å gjøre er å velge det billigste lånet og takke nei til resten.

Gratis er det også. Du må ikke betale DigiFinans for å få hjelp til å skaffe et lån. Selskapet får betalt av bankene som mottar nye kunder.

Lånetilbud og vilkår

DigiFinans kan hjelpe deg med å skaffe to typer lån:

 • Et rent forbrukslån.
 • Et refinansieringslån.

Begge variantene er lån uten sikkerhet. Det betyr at du unngår at banken tar pant i eiendelene dine. Ulempen er at prisen for å låne penger, renten, kan bli vesentlig høyere enn en boliglånsrente, for eksempel.

Tar du opp et forbrukslån, bestemmer du selv hva pengene skal gå til. Er det et refinansieringslån, må pengene brukes på å erstatte gammel og dyrere gjeld. Banken som til slutt gir deg lånet, hjelper deg med dette. Den kontakter dem du skylder penger (kreditorene) og kjøper dem ut.

Du kan søke om å låne alt fra 10.000 til 600.000 kroner. Den lengste nedbetalingstiden du kan få med forbrukslån, er 5 år. For refinansieringslånet kan løpetiden vare i inntil 15 år. Det er løpetiden på gjelden du skal erstatte som avgjør hvor lang tid du får på deg til å betale tilbake refinansieringslånet.

Krav til lånesøkere

Ønsker du å sende en lånesøknad til DigiFinans? Sjekk at du oppfyller kravene først:

 • Den nedre aldersgrensen er 20 år, den øvre er 75 år.
 • Du må ha en inntekt som du skatter av for å få lån.
 • I tillegg må du ha et norsk personnummer.

Det er dessverre ikke mulig å få lån hvis det er registrert en inkassosak eller betalingsanmerkning på deg.

Slik søker du

DigiFinans er altså en lånemegler. Du låner ikke pengene av selskapet, men av bankene det samarbeider med. Det er allikevel til DigiFinans at du skal sende søknaden. Du finner søknadsskjemaet på selskapets nettsider. Det tar 10–20 minutter å fylle det ut. For at utfyllingen skal gå smidig, kan du finne frem følgende dokumenter:

 • Nyere lønnsslipper.
 • En kopi av den siste skattemeldingen.

Er du frilanser eller selvstendig næringsdrivende? Da er det lurt å ha næringsoppgaven foran deg.

Er det et refinansieringslån du skal søke om, kan du finne frem lånedokumenter og avtaler om kredittkort. Du blir nemlig bedt om å oppgi hvor mye gjeld du har fra før og hvem du skylder penger.

Har du BankID? Flott! Du kan få bruk for den når du skal identifisere deg, og senere, når du skal skrive under låneavtalen.

Når du har gjort unna forberedelsene, er det bare å sette i gang med å fylle ut skjemaet. Dette er hva som skjer etter at du har sendt inn søknaden:

 1. DigiFinans sender en kopi av søknaden til bankene.
 2. Det gjennomføres en kredittsjekk av deg og økonomien din.
 3. Bankene bestemmer seg for hvilket svar du skal få.

Denne prosessen kan ta 1–3 arbeidsdager. Får du ett eller flere lånetilbud, velger du det som passer, skriver under låneavtalen og venter på pengene. I tilfelle du har tatt opp et refinansieringslån, betales lånet ut til bankene du har gjeld hos.

I DigiFinans sitt søknadsskjema er det et felt som heter «Jeg vil legge til en medsøker». Du kan altså søke om lån sammen med en annen person. Velger du å gjøre dette, er det to inntekter som brukes for å beregne betjeningsevnen og ikke bare én.

Å ta opp lån sammen med en medlåntaker kan øke sjansene for å få lån og for at renten blir lavere enn ellers. Bare husk at medlåntakeren har et like stort ansvar for at lånet blir betalt som deg selv. Han eller hun du søker sammen med, må også skrive under på både lånesøknad og låneavtalen.

Support og sikkerhet

DigiFinans tilbyr kundeservice på både telefon og epost. Du kan ringe selskapet alle hverdager mellom 09.00 og 16.00. På nettsidene leser vi at det også er mulig å chatte med kundebehandlere, men denne funksjonen var ute av drift når vi besøkte selskapet på nett.

Alle nettsidene på DigiFinans.no er krypterte. Dette betyr at informasjonen du deler med selskapet er kodet og utilgjengelig for tredjepart. Første gang vi besøkte nettsidene fikk vi ingen informasjon om informasjonskapsler. Vi stusset over dette ettersom Norge er omfattet av EUs regelverk om beskyttelse av personopplysninger.

Oppsummering

DigiFinans er en lånemegler som kan hjelpe deg med å skaffe lån i størrelsesorden 10.000–600.000 kroner. Selskapet inviterer inntil 16 banker til lånekonkurransen. Dette øker mulighetene for at du kan få lån og at renten blir til å leve med. Skal du søke om lån, må du være 20 år eller eldre. Du må også ha en inntekt og norsk personnummer. Du kan ikke ha betalingsanmerkning.

Du får svar på søknaden etter 1–3 dager. Utbetalingen av pengene tar kortere tid hvis du har BankID.

Åpningstider Stengt

 • Mandag 09:00 - 16:00
 • Tirsdag 09:00 - 16:00
 • Onsdag 09:00 - 16:00
 • Torsdag 09:00 - 16:00
 • Fredag 09:00 - 16:00
 • Lørdag -
 • Søndag -

Selskapsinformasjon

 • Selskapsnavn Oy Salus Group AB
 • Org. nr. FI27658056
 • Adresse Runebergsgatan 5B
 • Sted 00100 Helsingfors
 • Telefon 21403734
 • Epost epost@digifinans.no

Dette synes våre brukere om Digifinans

  Skriv en vurdering