Lånene.no – Hvem, hva, hvor

Det er det svenske selskapet Compary AB som driver Lånene.no. Selskapet er blant de største i Norden på digitale sammenligningstjenester for forbrukere. Det er lån, kredittkort og forsikringer som er hovedfokuset i den nordiske satsingen.

Comparys egenutviklede programvare for sammenligning av lånerenter og lånevilkår, er kjernen i Lånene.no. Tjenesten hjelper deg med å sammenligne lån fra norske banker. Den kan hjelpe deg med å finne det beste lånet som vanligvis er det billigste lånet.

Sammenligningene styrkes av omfattende og upartiske anmeldelser av lånetilbudene. På Lånene.no får du fri tilgang til vurderinger av hvert enkelt lån, utført av eksperter på økonomi og eksisterende låntakere.

Teamet

 • Tiril Dale
  Tiril Dale

  - Ekspert

  Tiril Dale har en høyt uttalt og lidenskapelig interesse for personlig økonomi, sparing og et mer rettferdig lånemarked. Takket være en bakgrunn i journalistikk, har hun fått ansvaret for å skrive de fleste guidene og artiklene på Lånene.no. Drivkraften er et oppriktig ønske om å hjelpe mennesker med å håndtere tjente og lånte penger mer ansvarlig og bærekraftig. Før Tiril ble en del av Lånene-teamet, studerte hun blant annet journalistikk i fire år. Hun har også skrevet for en rekke mindre økonomiblogger og nettaviser.

  Nyeste artikler fra Tiril Dale
   Frida Jacobsen
   Frida Jacobsen

   - Ansvarlig utgiver

   Frida Jacobsen er utgiver og innholdsansvarlig for Lånene.no. Hun er leder for den daglige driften av dette nettstedet. Blant annet passer hun på at informasjonen vi presenterer er korrekt. Hun skriver også flere av anmeldelsene du kan lese på Lånene.no. Før hun tok plass i lederstolen hos Lånene.no, jobbet hun som rådgiver i en mellomstor bank. Ida har 3 års økonomiutdanning på høyskolenivå.

   Nyeste artikler fra Frida Jacobsen

   Vanlige spørsmål om Lånene.no

   Inneholder Lånene.no sammenligninger av alle banker, lån og lånemeglere?
   Hvordan vurderer dere bankene, lånene og meglerne?
   Hvorfor er det forskjell på den effektive renten som dere presenterer og den som banken markedsfører?
   Hvor ofte sjekker dere långivernes vilkår?

   Kontakt oss

   Har du spørsmål om tjenesten vi tilbyr? Ønsker du å bli profilert på Lånene.no? Du er hjertelig velkommen til å sende en epost eller ringe oss. Vi er tilgjengelig alle hverdager mellom 8:00–20:00. I helgene treffer du oss mellom 10:00–15:00.

   • Epostadresse:

    support@lånene.no

   • Telefon:

    +46 31-745 86 09

   Firmaopplysninger

   • Selskapsnavn:

    Compary AB

   • Org.nummer i Sverige:

    556955-1004

   • Adresse:

    Stora Badhusgatan 18, Göteborg, Sverige

   Vilkår

   Lånene.no er en sammenligningstjeneste for lån, kredittkort og andre former for forbruksfinansiering. Lånene.no er hverken en långiver eller lånemegler. I stedet utfører vi statistiske sammenligninger av tilbudene markedet tilbyr. Ingen avtaler om lån, kreditt eller finansiering kan inngås med Compary AB. Prisene og vilkårene som presenteres på Lånene.no, innhentes fra långivernes og lånemeglernes nettsider. Vårt overordnede mål er selvsagt at all informasjon på Lånene.no skal være korrekt. Det kan allikevel hende at informasjonen er avvikende i fasen hvor ny informasjon innhentes. I slike tilfeller er det långivernes og meglernes vilkår som gjelder ved inngåelse av avtaler om lån, kreditt eller finansiering.

   Beregningen av de effektive rentene som presenteres på Lånene.no, utføres av våre egne algoritmer. Det kan i noen tilfeller være forskjeller på hva vi presenterer og det långivere og meglere presenterer på sine nettsider. Derfor skal den effektive renten for en långiver som presenteres på Lånene.no kun sammenlignes med andre långiveres tilsvarende rente på våre nettsider, og ikke med de effektive rentene som långivere og meglere selv presenterer på sine nettsider.