Hvor mye koster Dreams Gjeldfri

Juster skyveknappene for å se hvordan lånebeløp, løpetid og renten påvirker månedskostnaden.

20 000 kr
12 mån
8 %
Kostnader
 • Rentekostnad 0,00 kr
 • Gebyrer 540,00 kr
 • Totalkostnad 0,00 kr
 • Månedlig kostnad 0,00 kr
Lånet koster totalt 0,00 kr etter et rentefradrag på 0,00 kr. I løpet av 0 måneder betyr det at månedskostnaden blir 0,00 kr.
Eksempelet over er kun ment som en demonstrasjon av lånekostnadene hos Dreams Gjeldfri og må ikke oppfattes som et tilbud. Det er alltid vilkårene som presenteres på utlånerens hjemmeside som gjelder.

Hvor bra er Dreams Gjeldfri sammenlignet med konkurrentene?

Kostnader
Ikke bra Dreams Gjeldfri tilbyr renter i størrelsesorden 7,90 - 12,90 % Et lån på 25.000 kroner i 1 pr koster minst 2 465 kr
Brukervurdering
Ikke bra Karakteren er basert på 0 vurderinger fra kunder av Dreams Gjeldfri. Den gjennomsnittlige karakteren er 0,00 av 5.
Kundeservice
God Denne er basert på tilgjengeligheten på kundeservice. Dreams Gjeldfri har åpent 7 dager i uken.
Samlekarakter
Bra Dette er en summering av alle vurderingene over.

Gebyrer

Etableringsgebyr
490 kr Prisen for opprettelsen av lånet.
Endringsgebyr
0 kr Kostnaden for å endre et lån (utsettelse, løpetid, osv.)
Termingebyr
50 kr Prisen for bankens håndtering av månedlige innbetalinger.
Purregebyr
0 kr Gebyr hvis banken må sende en betalingspåminnelse.
Forsinkelsesgebyr
0 kr Gebyr som oppstår ved for sen innbetaling.
Morarente
0,00 % Rente ved for sen innbetaling.

Fordeler

 • Refinansiering uten pantekrav.
 • Motiverer til gjeldskutt.
 • Tillater medlåntaker.

Ulemper

 • Kan ta inntil 7 dager før lånet utbetales.

Om Dreams Gjeldfri

Dreams Gjeldfri er et refinansieringslån uten sikkerhet. Det er også et samarbeid mellom norske Storebrand og svenske Dreams Sustainable AB. Det er Storebrand Bank som er ansvarlig for lånet. Dreams Sustainable har laget appen Dreams, som spiller en viktig rolle for lånet.

Storebrand er et av Norges eldste og største forsikringsselskaper. Selskapets historie starter allerede i 1767 med opprettelsen av det som etter hvert ble til Norges Brannkasse. I løpet av de siste tiårene har selskapet også innlemmet investeringstjenester og bankvirksomhet i produkttilbudet. Det er selskapets bankavdeling som tilbyr lånet Dreams Gjeldfri.

Dreams Sustainable er en svensk apputvikler kjent for appen Dreams. Dette er en spareapp som hjelper brukerne med å spare penger. Dette gjør den ved å kombinere sparehacks, vitenskap og psykologi. Målet er at brukerne skal nå sparemålene sine raskere. Selskapet har, blant annet, hentet inn hjerneforskere fra USA for å perfeksjonere funksjonene.

Grunnen er at hjernene våre hater sparing. De vil at vi bruker penger så raskt som mulig. Dreams-appen forsøker å «lure» hjernen til å spare pengene i stedet for å bruke dem. Stadig påfyll av motivasjon og visuelle målsettinger i appen er viktige virkemidler for å få til dette. Så langt har mer enn en halv million mennesker lastet ned Dreams. Mer enn 100.000 brukere forteller at de har nådd sparemålene sine.

Lånetilbud og vilkår

Dreams Gjeldfri er et refinansieringslån uten sikkerhet. Du kan låne fra 20.000–400.000 kroner. Den nominelle renten (den rene renten før gebyrer legges til) varierer fra 7,9 % – 13,4 % når dette skrives. Lengste nedbetalingstid er 15 år. Det er løpetiden på gjelden du vil erstatte som avgjør hvor lenge du kan ha Dreams Gjeldfri-lånet.

At Dreams Gjeldfri er et refinansieringslån betyr at du ikke kan bruke pengene på hva du vil. Du bruke lånet på å erstatte annen gjeld. Et bytte av gjeld kan lønne seg så lenge Dreams Gjeldfri-lånet gir deg lavere lånekostnader i måneden, sammenlignet med hva du må betale på gjelden du bytter ut.

Eksempel:

 • Du har to smålån og kredittkortgjeld på til sammen 40.000 kroner.
 • Gjennomsnittsrenten er 19.9 % noe som gir en lånekostnad på 1.040 kroner.
 • Du bytter ut gjelden med et Dreams Gjeldfri-lån til en rente på 11.2 %.
 • Den nye månedskostnaden blir 870 kroner, altså 170 kroner mindre.

Jo større gjelden din er, desto mer er det mulig å spare med lånet fra Storebrand og Dreams Sustainable. I tillegg er muligheten stor for at du kan spare mer i det lange løp. Dreams-appen kan motivere deg til å betale inn ekstra avdrag på lånet slik at du blir kvitt gjelden raskere.

En annen fordel er at du slipper å bytte ut gjelden selv. Sier Storebrand ja til å gi deg lån, tar banken kontakt med kreditorene dine (dem du skylder penger) og kjøper gjelden din uten at du behøver å løfte en finger.

Krav til lånesøkere

For å få et refinansieringslån fra Storebrand, må du oppfylle flere krav:

 • Aldersgrensen er 23–70 år.
 • Du må tjene minst 250.000 kroner i året før skatt.
 • Banken aksepterer ikke at du har en eller flere betalingsanmerkninger.

Det er mulig å være to om å ta opp Dreams Gjeldfri-lånet. Dette øker muligheten for å få et positivt svar på lånesøknaden ettersom Storebrand kan bruke to inntekter for å beregne betjeningsevnen. Bare husk at du og medlåntakeren får et like stort ansvar for at lånet betales tilbake. Begge må også skrive under på lånesøknaden og låneavtalen.

Slik søker du

Å søke om et Dreams Gjeldfri-lån starter med at du åpner appens hjemmeside; Getdreams.com. Du kan åpne nettsiden hvis du trykker på «Til søknad»-knappen lenger opp.

Før du starter utfyllingen av skjemaet, bør du forberede deg litt. Dette er hva du kan komme til å trenge:

 • BankID, både for identifisering og signering av låneavtalen.
 • Dokumentasjon av gjeld, slik som låne- og kredittkortavtaler.
 • Nyere lønnslipper og kopi av siste skattemelding.

I tilfelle du jobber som frilanser eller selvstendig næringsdrivende, kan det være lurt å finne frem en kopi av næringsoppgaven du sendte sammen med skattemeldingen.

Når alt over er på plass, kan du starte utfyllingen av søknadsskjemaet.

 1. Fyll ut søknaden og send den inn.
 2. Vent på at Storebrand får utført en kredittsjekk og gir deg svar.
 3. Er svaret ja, gjenstår signering av låneavtalen.

Det kan gå inntil 7 dager fra at du søker til at den gamle gjelden er byttet ut. Får du lånet du ønsker deg, sørger Storebrand for direkte utbetaling av pengene til bankene og kredittkortselskapene. I mellomtiden kan du laste ned Dreams-appen til telefonen din. Når lånet er utbetalt, dukker detaljene opp i appen.

Her kan du, blant annet, se hvor mye som står igjen av gjelden til enhver tid. Du kan også bruke appen til å betale inn ekstra avdrag på lånet, slik at du blir gjeldfri fortere.

Support og sikkerhet

Har du et Dreams Gjeldfri-lån og trenger å snakke med kundeservice? Da er det Storebrand Bank du skal henvende deg til. Banken har et av landets mest tilgjengelige kundesentre. Du kan ringe banken på telefon alle hverdager mellom 9–16. Du kan også chatte med kundebehandlere, både på hverdager og i helgene. Ønsker du å sende en melding i stedet, kan du gjøre det på krypterte linjer fra bankens nettsider.

Alle nettsidene på Storebrand.no er krypterte. Det betyr at du trygt kan gi banken personopplysningene dine uten å være bekymret for at de kommer på avveie. Banken følger også det europeiske regelverket for personopplysninger. Du kan, blant annet, kontrollere i hvor stor grad banken skal få plassere sporingskapsler på telefonen, nettbrettet eller PC-en din.

Oppsummering

Dreams Gjeldfri er et refinansieringslån uten sikkerhet i størrelsesorden 20.000–400.000 kroner. Er du over 23 år og har en bruttoinntekt på over 250.000 kroner i året, kan du søke om lånet. Pengene kan bare brukes til å bytte ut annen gjeld. Storebrand Bank, som er utlåneren, tillater at du søker sammen med en medlåntaker.

Med på kjøpet får du Dreams-appen. Den kombinerer psykologi med sparehacks. Dette kan øke motivasjonen til å betale inn ekstra på lånet slik at du blir kvitt gjelden raskere.

Åpningstider Stengt

 • Mandag 09:00 - 22:00
 • Tirsdag 09:00 - 22:00
 • Onsdag 09:00 - 22:00
 • Torsdag 09:00 - 22:00
 • Fredag 09:00 - 22:00
 • Lørdag 09:00 - 17:00
 • Søndag 14:00 - 22:00

Selskapsinformasjon

 • Selskapsnavn Storebrand Bank ASA
 • Org. nr. 953299216
 • Adresse Professor Kohts vei 9
 • Sted 1366 Lysaker
 • Telefon 91508880
 • Epost

Dette synes våre brukere om Dreams Gjeldfri

  Skriv en vurdering