Hvor mye koster Lendo

Juster skyveknappene for å se hvordan lånebeløp, løpetid og renten påvirker månedskostnaden.

10 000 kr
12 mån
5 %
Kostnader
 • Rentekostnad 0,00 kr
 • Gebyrer 945,00 kr
 • Totalkostnad 0,00 kr
 • Månedlig kostnad 0,00 kr
Lånet koster totalt 0,00 kr etter et rentefradrag på 0,00 kr. I løpet av 0 måneder betyr det at månedskostnaden blir 0,00 kr.
Eksempelet over er kun ment som en demonstrasjon av lånekostnadene hos Lendo og må ikke oppfattes som et tilbud. Det er alltid vilkårene som presenteres på utlånerens hjemmeside som gjelder.

Hvor bra er Lendo sammenlignet med konkurrentene?

Kostnader
Ikke bra Lendo tilbyr renter i størrelsesorden 4,90 - 23,44 % Et lån på 25.000 kroner i 1 pr koster minst 2 125 kr
Antall banker
God Lendo er en lånemegler og tilbyr ikke lån selv. Du kan få lånetilbud fra inntil 24 banker ved å sende én søknad til Lendo.
Antall godkjenninger
Suveren En høy andel Lånene.no-brukere har fått godkjent sine lånesøknader hos Lendo sammenlignet med andre tilbydere.
Brukervurdering
Ikke bra Karakteren er basert på 0 vurderinger fra kunder av Lendo. Den gjennomsnittlige karakteren er 0,00 av 5.
Kundeservice
God Denne er basert på tilgjengeligheten på kundeservice. Lendo har åpent 6 dager i uken.
Samlekarakter
Bra Dette er en summering av alle vurderingene over.

Fordeler

  Ulemper

   Om Lendo

   Lendo er Norges største lånemegler. Selskapet ble startet i Sverige i 2007. Etter hvert kom norske Schibsted inn på eiersiden. I dag er selskapet ikke bare stort i Norge. Med avdelinger i en rekke land, blant annet Sverige, Danmark og Finland, er selskapet en av de største aktørene i det europeiske markedet.

   Hva er det ved Lendo? Jo, den største fordelen med å bruke en lånemegler av Lendos størrelse er at du kan få lånetilbud fra opptil 26 banker bare ved å sende én søknad. Selskapet lager en konkurranse mellom bankene. Banken med den laveste renten vinner. Når opptil 26 banker er med i konkurransen, er sjansen stor for at du får en av de laveste rentene i markedet.

   Tidsbesparende er det også. Det tar i snitt 10 minutter å fylle ut én lånesøknad. Skal du fylle ut 26 av dem, må du bruke over 4 timer.

   Merk deg at det er gratis å bruke Lendo. Selskapet får betalt en provisjon av bankene hver gang det skaffer dem nye lånekunder. Lånet blir ikke dyrere på grunn av denne provisjonen.

   Lånetilbud og vilkår

   Når dette skrives, høsten 2022, kan Lendo hjelpe deg med å skaffe to typer lån:

   • Forbrukslån i størrelsesorden 10.000–500.000 kroner.
   • Refinansieringslån uten sikkerhet i samme størrelsesorden.

   Også forbrukslånet er uten sikkerhet. Det betyr at du slipper å pantsette ting du eier for å få det. Lånet kan ha en løpetid på 5 år på det meste. For refinansieringslånet er lengste nedbetalingstid 15 år.

   Forbrukslån disponerer du slik du vil. Refinansieringslån derimot, må brukes til å erstatte gammel gjeld. Dette er noe bankene hjelper deg med, forresten. De kontakter dem du skylder penger og kjøper opp gjelden din.

   Krav til lånesøkere

   Før du sender søknaden din om lån til Lendo, gjør du lurt i å sjekke om du innfrir kravene selskapet stiller:

   • Du er et sted mellom 20 og 70 år.
   • Inntekten din er minst 120.000 kroner i året før skatt.
   • Det er ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker registrert på deg.
   • Du har en gyldig epostadresse og et norsk telefonnummer.

   Det er ikke et krav at du er norsk statsborger, men du må ha et norsk personnummer. Du må også ha hatt Norge som bosted i minst 3 år.

   Det er ingen ting i veien for å sende Lendo en søknad om du er frilanser eller selvstendig næringsdrivende. Forutsetningen er at du har betalt skatt av inntektene dine de to siste årene.

   Slik søker du

   Lendo har et digitalt søknadsskjema. Det tar 10–20 minutter å fylle det ut hvis du har alle opplysningene du trenger foran deg. Finn frem ferske lønnslipper og den nyeste skattemeldingen før du fyller ut skjemaet. Er du frilanser eller selvstendig næringsdrivende, kan næringsoppgaven være til stor hjelp.

   Skal du søke om et refinansieringslån, kan du også lete opp låne- og/eller kredittkortavtalene dine.

   I tillegg bør du ha BankID. Du kan bruke BankID for å identifisere deg og skrive under på låneavtalen med banken du velger å låne av.

   1. Fyll ut søknaden så nøyaktig som mulig og send den til Lendo.
   2. Vent på at bankene vurderer søknaden og gir deg et svar.
   3. Se over lånetilbudene og velg det som passer best.
   4. Ta imot pengene (forbrukslån) eller vent på at banken kjøper opp gjelden din (refinansieringslån).

   Fra at du søker til at lånet er utbetalt, eller at gjelden er byttet ut, tar det vanligvis 1–3 arbeidsdager. Den viktigste årsaken til at det kan ta så lang tid er at hver enkelt bank skal få tid på seg til å vurdere søknaden din.

   Dette involverer blant annet en sjekk av kredittverdigheten din. Hver enkelt bank som deltar i lånekonkurransen, ber et kredittvurderingsbyrå om å utføre en kredittsjekk av deg og økonomien din. Resultatet av denne sjekken avgjør om du får lån og hvilken rente du får.

   Bankene som er med i Lendos lånekonkurranse, ser på betjeningsevnen din. Sagt på en annen måte, vurderer de hvor godt rustet du er rent økonomisk til å håndtere lånet du søker om. En høy inntekt og lite gjeld fra før er et eksempel på god betjeningsevne.

   Du kan forsterke betjeningsevnen ved å søke om lånet sammen med en annen person, en såkalt medlåntaker. Så lenge medlåntakeren også tjener penger, er det to inntekter som legges til grunn for bankenes vurdering av betjeningsevne.

   Support og sikkerhet

   Å være en av Norges største lånemeglere forplikter. Lendo tar ansvar og er en av de mest tilgjengelige aktørene på markedet. Du kan ringe, chatte eller sende epost for å snakke med kundeservice, som også holder åpent i helgene. Gjør du det, kommer du i kontakt med en av Norges beste bedrifter på kundebehandling. Lendo vant nemlig kundeserviceprisen i 2021.

   Ellers er det verdt å merke seg at Lendos nettsider er fylt til randen med nyttig informasjon. Alle nettsidene er for øvrig krypterte. Det betyr at du trygt kan dele personlig informasjon med selskapet uten å frykte for at andre får utilbørlig adgang til dataene dine. Selskapet følger også EUs regelverk om behandling av personopplysninger. Du kan, blant annet, selv bestemme hvilke sporingskapsler som skal være aktive når du surfer nettsidene.

   Oppsummering

   Lendo er en av Norges største meglere av forbrukslån og refinansieringslån uten sikkerhet. Er du 20 år eller eldre og tjener mer enn 120.000 kroner, kan du sende en søknad så lenge du ikke har en betalingsanmerkning. Du kan få hjelp med å låne fra 10.000–500.000 kroner. Ettersom ingen andre meglere har like mange banker på ringelisten, er sjansen svært god for at du får lån og at renten blir lav hvis du benytter Lendo.

   Selskapet har en offisiell profil på Trustpilot.no. Her har nesten 3.000 nordmenn gitt lånemegleren en karakter. I skrivende stund betegnes Lendo som Enestående med 4,7 stjerner av 5 mulige. Kun 3 % av alle tilbakemeldinger er negative. Lendo har svart på 100 % av de dårlige tilbakemeldingene.

   Åpningstider Stengt

   • Mandag 09 - 21
   • Tirsdag 08 - 21
   • Onsdag 08 - 21
   • Torsdag 09 - 21
   • Fredag 08 - 18
   • Lørdag 10 - 15
   • Søndag -

   Selskapsinformasjon

   • Selskapsnavn Lendo Part of Schibsted AS
   • Org. nr. 997 523 814
   • Adresse Hagegata 22
   • Sted 0653 Oslo
   • Telefon 22 00 70 70
   • Epost kundeservice@lendo.no

   Dette synes våre brukere om Lendo

    Skriv en vurdering