Hvor mye koster Unofinans

Juster skyveknappene for å se hvordan lånebeløp, løpetid og renten påvirker månedskostnaden.

10 000 kr
12 mån
5 %
Kostnader
 • Rentekostnad 0,00 kr
 • Gebyrer 0,00 kr
 • Totalkostnad 0,00 kr
 • Månedlig kostnad 0,00 kr
Lånet koster totalt 0,00 kr etter et rentefradrag på 0,00 kr. I løpet av 0 måneder betyr det at månedskostnaden blir 0,00 kr.
Eksempelet over er kun ment som en demonstrasjon av lånekostnadene hos Unofinans og må ikke oppfattes som et tilbud. Det er alltid vilkårene som presenteres på utlånerens hjemmeside som gjelder.

Hvor bra er Unofinans sammenlignet med konkurrentene?

Kostnader
God Unofinans tilbyr renter i størrelsesorden 4,90 - 24,90 % Et lån på 25.000 kroner i 1 pr koster minst 1 225 kr
Antall banker
God Unofinans er en lånemegler og tilbyr ikke lån selv. Du kan få lånetilbud fra inntil 21 banker ved å sende én søknad til Unofinans.
Antall godkjenninger
Suveren En høy andel Lånene.no-brukere har fått godkjent sine lånesøknader hos Unofinans sammenlignet med andre tilbydere.
Brukervurdering
Ikke bra Karakteren er basert på 0 vurderinger fra kunder av Unofinans. Den gjennomsnittlige karakteren er 0,00 av 5.
Kundeservice
God Denne er basert på tilgjengeligheten på kundeservice. Unofinans har åpent 7 dager i uken.
Samlekarakter
God Dette er en summering av alle vurderingene over.

Fordeler

 • Samarbeider med 22 banker.
 • Øker mulighetene for å få lån.
 • Aksepterer betalingsanmerkning.

Ulemper

 • Låneutbetalingen kan ta litt tid.

Om Unofinans

Uno Finans er en av Norges største lånemeglere. Selskapet, slik det fremstår i dag, ble startet i 2018. I skrivende stund samarbeider det med 21 banker om formidling av lån. Den største eieren i selskapet er Bluestep Holding AB, et svensk selskap som også eier Bluestep Bank.

I 2021 hadde selskapet 29 ansatte. Flere av disse jobber med kundesupport, noe vi kommer tilbake til. I samme år omsatte selskapet for nesten 60 millioner kroner og hadde et overskudd på godt over 5 millioner kroner.

For deg som lånekunde, er Uno Finans viktigste egenskap at det kan hjelpe deg med å skaffe lån med en så lav rente som mulig. Når du sender lånesøknaden til selskapet, kontakter det bankene det samarbeider med.

Uno Finans utfordrer bankene til å komme med sine beste lånetilbud til deg. Dette øker ikke bare sjansen for at du får lån. Det er gode muligheter for at du finner den laveste renten du kan få blant lånetilbudene du mottar.

Dette er noen av bankene selskapet samarbeider med:

 • Nordea.
 • re:member.
 • Komplett bank.
 • Bank Norwegian.

Det er smart å bruke Uno Finans for å sammenligne lån. Gratis er det også. Det er bankene som betaler selskapet for nye kunder.

Lånetilbud og vilkår

Uno Finans er altså en lånemegler som formidler lån fra en rekke banker. Dette er lånemenyen du kan velge fra:

 • Refinansieringslån uten sikkerhet fra 10.000–600.000 kroner.
 • Ordinære forbrukslån fra 10.000–600.000 kroner.
 • Refinansiering med sikkerhet i bolig.

De to første lånene er usikrede lånetyper. Det betyr at du ikke behøver å pantsette boligen din eller ting du eier for å få dem.

Den tredje lånetypen, refinansiering med sikkerhet i bolig, krever litt forklaring. På Uno Finans sine nettsider kan du lese at selskapet kan formidle boliglån. Dette er allikevel ikke helt vanlige boliglån.

Uno Finans samarbeider med flere spesialbanker som tilbyr seg å hjelpe mennesker som har betalingsanmerkninger. Dette skjer vanligvis ved at personene får ta opp lån med en bolig som sikkerhet, såkalte omstartslån eller andreprioritetslån.

Den største forskjellen på disse lånene og vanlige boliglån, er lånerenten. Spesialbankenes renter befinner seg ofte 2–3 prosentpoeng over andre bankers boliglånsrenter.

Krav til lånesøkere

Ønsker du å sende en lånesøknad til Uno Finans? Dette er kravene du må oppfylle, i så fall:

 • Du er 20 år eller eldre.
 • Alle søkere må ha bostedsadresse i Norge og norsk personnummer.
 • Selskapet krever at du har inntekt, men oppgir ikke hvor stor den må være.

Er det registrert en inkassosak eller betalingsanmerkning på deg, kan du ikke søke om lån uten sikkerhet. I stedet kan du få lån med hjelp av en kausjonist eller hvis du har en bolig som kan pantsettes.

Hvis du har økonomiske vansker og ønsker hjelp av Uno Finans, anbefaler vi at du ringer selskapet først, før du fyller ut søknadsskjemaet.

Slik søker du

For å få lån via Uno Finans, må du fylle ut det digitale søknadsskjemaet. Dette finner du på selskapets hjemmesider. Selve utfyllingen tar ikke mer enn 10–30 minutter.

Det er lurt å finne frem kopier av skattemeldingen og nyere lønnslipper før du søker. Er du frilanser eller selvstendig næringsdrivende, kan næringsoppgaven du sendte inn med skattemeldingen være nyttig.

Det lønner seg også å ha BankID. Du kan bruke BankID for å signere på låneavtalen med banken du plukker ut.

 1. Fyll ut søknadsskjemaet så grundig som mulig.
 2. Vent på at Uno Finans innhenter lånetilbud fra samarbeidsbankene.
 3. Sammenlign tilbudene du får og velg lånet med den laveste renten.
 4. Signer låneavtalen og vent på at pengene dukker opp på konto.

Har du søkt om et refinansieringslån, får du ikke pengene på din egen konto. I stedet sørger banken du velger for at lånet betales direkte til dem du skylder penger.

Når bankene mottar en kopi av søknaden din, ber de et kredittopplysningsbyrå om å gjøre en kredittvurdering av deg. I en slik kredittsjekk, får du en kredittscore. Jo høyere denne poengsummen er, desto større er muligheten for at bankene gir deg lån og at renten blir lav.

Du kan styrke lånemulighetene på egenhånd også. Du kan søke om lån sammen med en annen person, en såkalt medlåntaker. Har personen du søker sammen med også en inntekt, øker sjansen for å få lån med en god rente.

Support og sikkerhet

Sender du en lånesøknad til Uno Finans, kan du være trygg på at den personlige informasjonen din neppe havner på gale hender. Alle selskapets nettsider er krypterte, noe som gjør det vanskelig for ID-tyver å hente ut dine opplysninger. Bankene som selskapet samarbeider med, har også satt kundenes datasikkerhet i høysetet.

Uno Finans har en kundesupport som er tilgjengelig hver dag, også i helgene. Du kan selvsagt sende epost når som helst og få svar på spørsmålene dine raskt. I tillegg kan du ringe Uno Finans både på hverdager og i helgene.

Selskapets nettsider har også en rikholdig seksjon med tips og råd til deg som lånekunde. Hjelpeartiklene er omhyggelig organisert etter tema, slik som forbrukslån og refinansiering.

Oppsummering

Uno Finans er med sine 21 samarbeidsbanker, en av de største lånemeglerne i Norge. Du kan få hjelp til å skaffe forbrukslån og refinansieringslån uten sikkerhet i størrelsesorden 10.000–600.000 kroner. Selskapet er også en av ikke veldig mange meglere som kan hjelpe til hvis det er registrert inkassosaker eller betalingsanmerkninger på deg.

Aldersgrensen for å søke om lån via selskapet er 20 år. I tillegg må alle som søker ha en inntekt og være norske statsborgere. Det går helt fint å søke om lån sammen med kausjonist eller en medlåntaker.

Også Uno Finans har en offisiell profil på Trustpilot.no. Her har mer enn 1.300 eksisterende kunder sagt sin mening om selskapet. 96 % av kundene har gitt selskapet 4 eller 5 stjerner av 5 mulige. Kun 3 % av kundene har gitt selskapet 1 stjerne.

Åpningstider Stengt

 • Mandag 08:00 - 20:00
 • Tirsdag 08:00 - 20:00
 • Onsdag 08:00 - 20:00
 • Torsdag 08:00 - 20:00
 • Fredag 08:00 - 18:00
 • Lørdag 09:00 - 16:00
 • Søndag 09:00 - 16:00

Selskapsinformasjon

 • Selskapsnavn Uno Finans AS
 • Org. nr. 921320639
 • Adresse Skippergata 33
 • Sted 0154 Oslo
 • Telefon 40 00 51 60
 • Epost kundeservice@unofinans.no

Dette synes våre brukere om Unofinans

  Skriv en vurdering